Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αναζήτηση
Αυτό το «Υγιεινό» ρόφημα κάνει κακό στον Θυρεοειδή σας - Γιατί δεν πρέπει να το πίνετε

Αυτό το «Υγιεινό» ρόφημα κάνει κακό στον Θυρεοειδή σας - Γιατί δεν πρέπει να το πίνετε

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο γάλα σόγιας με στόχο να τρώνε πιο υγιεινά. Αυτό το γάλα δεν περιέχει λακτόζη, σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, γι’αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη αλλά και για τους χορτοφάγους.

Το εμπλουτισμένο γάλα σόγιας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη και κορεσμένα λίπη και υψηλή σε ασβέστιο, σίδηρο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση γάλακτος σόγιας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

10 Σημαντικοί Λόγοι Για Να Αποφεύγετε Το Γάλα Σόγιας
1. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αλουμίνιο, το οποίο είναι τοξικό για το σώμα και έχει σοβαρές, αρνητικές επιδράσεις στα νεφρά και το νευρικό σύστημα, ενώ συνδέεται και με τη νόσο του Alzheimer.

2. Η σόγια είναι πλούσια σε φυτικά οιστρογόνα, γνωστά ως φυτοοιστρογόνα, τα οποία διαταράσσουν την ενδοκρινική λειτουργία και προκαλούν στειρότητα και καρκίνο του μαστού στις γυναίκες.

3. Ο καρπός της σόγιας είναι φορτωμένος με τοξίνες που επηρεάζουν τα επίπεδα των οιστρογόνων, οπότε η κατανάλωση 2 ποτηριών καθημερινά μεταβάλλει σημαντικά τις ορμόνες στο σώμα μιας γυναίκας, διακόπτοντας τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

4. Η σόγια περιέχει τοξικές ισοφλαβόνες, οι οποίες προκαλούν την περαιτέρω ανάπτυξη του υπάρχοντος καρκίνου του μαστού.

5. Η σόγια και τα προϊόντα σόγιας είναι πλούσια σε φυτικό οξύ, το οποίο εμποδίζει την αφομοίωση του ψευδαργύρου, του χαλκού, του ασβεστίου, του μαγνησίου και του σιδήρου.

6. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αιμοσυγκολλητίνη (haemagglutinin), μια ουσία που προάγει τη δημιουργία θρόμβωσης στο αίμα.

7. Νιτρικά άλατα, τα οποία είναι ισχυρές καρκινογόνες ουσίες, σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης της σόγιας με ψεκασμό.

8. Περίπου το 99% της σόγιας είναι γενετικά τροποποιημένη, επομένως έχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες φυτοφαρμάκων.

9. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, οι εύθραυστες πρωτεΐνες της σόγιας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που τις καθιστά επιβλαβείς για την ανθρώπινη πέψη.

10. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε goitrogens, ουσίες που αναστέλλουν την παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών.

ΠΗΓΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο γάλα σόγιας με στόχο να τρώνε πιο υγιεινά. Αυτό το γάλα δεν περιέχει λακτόζη, σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, γι’αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη αλλά και για τους χορτοφάγους.

Το εμπλουτισμένο γάλα σόγιας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη και κορεσμένα λίπη και υψηλή σε ασβέστιο, σίδηρο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση γάλακτος σόγιας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

10 Σημαντικοί Λόγοι Για Να Αποφεύγετε Το Γάλα Σόγιας
1. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αλουμίνιο, το οποίο είναι τοξικό για το σώμα και έχει σοβαρές, αρνητικές επιδράσεις στα νεφρά και το νευρικό σύστημα, ενώ συνδέεται και με τη νόσο του Alzheimer.

2. Η σόγια είναι πλούσια σε φυτικά οιστρογόνα, γνωστά ως φυτοοιστρογόνα, τα οποία διαταράσσουν την ενδοκρινική λειτουργία και προκαλούν στειρότητα και καρκίνο του μαστού στις γυναίκες.

3. Ο καρπός της σόγιας είναι φορτωμένος με τοξίνες που επηρεάζουν τα επίπεδα των οιστρογόνων, οπότε η κατανάλωση 2 ποτηριών καθημερινά μεταβάλλει σημαντικά τις ορμόνες στο σώμα μιας γυναίκας, διακόπτοντας τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

4. Η σόγια περιέχει τοξικές ισοφλαβόνες, οι οποίες προκαλούν την περαιτέρω ανάπτυξη του υπάρχοντος καρκίνου του μαστού.

5. Η σόγια και τα προϊόντα σόγιας είναι πλούσια σε φυτικό οξύ, το οποίο εμποδίζει την αφομοίωση του ψευδαργύρου, του χαλκού, του ασβεστίου, του μαγνησίου και του σιδήρου.

6. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αιμοσυγκολλητίνη (haemagglutinin), μια ουσία που προάγει τη δημιουργία θρόμβωσης στο αίμα.

7. Νιτρικά άλατα, τα οποία είναι ισχυρές καρκινογόνες ουσίες, σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης της σόγιας με ψεκασμό.

8. Περίπου το 99% της σόγιας είναι γενετικά τροποποιημένη, επομένως έχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες φυτοφαρμάκων.

9. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, οι εύθραυστες πρωτεΐνες της σόγιας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που τις καθιστά επιβλαβείς για την ανθρώπινη πέψη.

10. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε goitrogens, ουσίες που αναστέλλουν την παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών.

ΠΗΓΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ...
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΜε παραγγελιές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ
ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ...
ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ
Κατακράτηση υγρών – διατροφή, αιτίες & αντιμετώπιση
Κατακράτηση υγρών – διατροφή, αιτίες & αντιμετώπιση
Αναρωτιέστε τι είναι η κατακράτηση υγρών και πώς θα απαλλαγείτε από αυτή; Θέλετε να μάθετε ποια τρόφιμα προκαλούν κατακρ …
Χιονίστρες και Σωστή Αντιμετώπιση
Χιονίστρες και Σωστή Αντιμετώπιση
Χιονίστρες και Σωστή Αντιμετώπιση
Αμύγδαλα: Γιατί πρέπει να τα καταναλώνετε καθημερινά
Αμύγδαλα: Γιατί πρέπει να τα καταναλώνετε καθημερινά
Αμύγδαλα: Γιατί πρέπει να τα καταναλώνετε καθημερινά
Μήπως δεν είναι αλλεργία; Τι είναι το Κληρονομικό Αγγειοοίδημα και γιατί συχνά συγχέεται με την αλλεργία;
Μήπως δεν είναι αλλεργία; Τι είναι το Κληρονομικό Αγγειοοίδημα και γιατί συχνά σ …
Μήπως δεν είναι αλλεργία;Τι είναι το Κληρονομικό Αγγειοοίδημα και γιατί συχνά συγχέεται με την αλλεργία;