Τιμή με
έκπτωση
XL-S MEDICAL 60CAPS

XLS MEDICAL OMEGA XL-S MEDICAL 60CAPS

5206469004268

21,69€

Νεό προϊόν

To XLS-Medical Fat Binder απευθύνεται σε όσους προτιμάνε τροφές πλούσιες σε λιπαρά, σε όσους τρώνε συνέχεια έτοιμα φαγητά (από εστιατόρια, fast food, κλπ) και δεν μπορούν να ελέγξουν την ποσότητα του λίπους που περιέχει, σε αυτούς που θέλουν να μειώσουν το ποσοστό των θερμίδων που προσλαμβάνουν από το λίπος.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Πως δουλεύει το XLS-Medical Fat Binder

Το XLS-Medical Fat Binder περιέχει Litramine™, ένα μοναδικό συστατικό με βάση φυτικές ίνες. Εμπλουτίζεται επίσης με λιποδιαλυτικές βιταμίνες A, D και E.
Οι φυτικές ίνες που περιέχει το XLS-Medical Fat Binder προέρχονται από φραγκοσυκιά. Οι φυτικές ίνες όταν έρχονται σε επαφή με τι λίπος, στο στομάχι, τα συνδέουν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα μεγάλο σύμπλεγμα λίπους που δεν μπορεί να απορροφηθεί.
Στην συνέχεια απελευθερώνονται οι βιταμίνες για την καλύτερη απορρόφηση. Το XLS-Medical Fat Binder μπορεί να δεσμεύσει έως και 27% του λίπους που τρώτε. Το λίπος που δεν απορροφάται από το σώμα αποβάλλεται φυσιολογικά με τα κόπρανα.

Τα οφέλη του XLS-Medical Fat Binder
Οι έρευνες έχουν δείξει πως το XLS-Medical Fat Binder μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του διατροφικού λίπους έως 27% και το μεταβολικό σύνδρομο έως 39% μέσα σε 42 ημέρες.
Το XLS-Medical Fat Binder μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της κακής χοληστερίνης.
Eλεγχος του σωματικού βάρους

Ιατρο-τεχνολογικό προϊόν (Medical device) για τον έλεγχο του σωματικού

βάρους, την πρόληψη και αγωγή κατά της παχυσαρκίας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

    Χάνουμε έως και 3 φορές περισσότερα κιλά, απ' ότι αν κάναμε μόνο δίαιτα.
    Δεσμεύει έως και το 27% των λιπαρών τροφών σε κάθε γεύμα.
    Μειώνει την κακή χοληστερόλη (LDL) -10% σε 14 ημέρες.
    Μειώνει το μεταβολικό σύνδρομο -39% σε 42 ημέρες