Τιμή με
έκπτωση
Power Health Μηλόξυδο με Βιταμίνη Β6 20tabs & ΔΩΡΟ Ανανάς με Βιταμίνη Β12 20tabs

Power Health Μηλόξυδο με Βιταμίνη Β6 20tabs & ΔΩΡΟ Ανανάς με Βιταμίνη Β12 20tabs

5200321010374

10,41€

Νεό προϊόν

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Συμπλήρωμα διατροφής με μηλόξυδο & βιταμίνη Β6

Υπέροχο, εξωτικό, γευστικό, απολαυστικό, αυτό το φροΤο μηλόξυδο είναι ένα προϊόν ευρέως γνωστό για τα διάφορα οφέλη και θρεπτικά στοιχεία που περιέχει, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας*.

Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με μηλόξυδο και βιταμίνη Β6 το οποίο αξιοποιεί τα οφέλη τους και σας τα προσφέρει στο ποτήρι.

 

Συμπλήρωμα διατροφής με ανανά & βιταμίνη Β12

Υπέροχο, εξωτικό, γευστικό, απολαυστικό, αυτό το φρούτο το έχουμε συνδέσει με το καλοκαίρι. Ο ανανάς είναι πλούσιος σε πρωτεολυτικά ένζυμα, όπως η βρομελίνη, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες.

Σας προσφέρει τα οφέλη του ανανά και της βιταμίνης Β12 σε ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα σας ενθουσιάσει. Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

 

Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα δυαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, ως συμπλήρωμα διατροφής.