Βιταμίνες

Υπάρχουν 926 προϊόντα.
ανά σελίδα
10,39€

Οικονομική Συσκευασία Clearblue Value Pack – Το Clearblue διατίθεται σε συσκευασία με 2 τεστ, σε συμφέρουσα τιμή.

10,85€

Για καθημερινή αναπλήρωση των διατροφικών ελλείψεων

10,88€

Για τη διατήρηση της υγείας των οστών & των δοντιών.

10,91€

Το Epsilon Health Algoral Infant Πόσιμο Διάλυμα Κατά της Παλινδρόμησης είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθημα (medical device) με σιμεθικόνη και αλγινικό νάτριο, κατάλληλο για τη συμπτωματική αντιμετώπιση της παλινδρόμησης από τη γέννηση (0m+).

10,92€

Οι Βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες.

10,93€

Το συμπλήρωμα διατροφής ZzzQuil Natura Μελατονίνη έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει άτομα που έχουν σημάδια κούρασης και έλλειψης ενέργειας λόγω καθυστέρησης έλευσης ύπνου.

10,96€

Σίδηρος Πυροφωσφορικός Λιποσωμιακός σε μικροκάψουλες, Βιταμίνη Β6 και Βιταμίνη Β12

10,97€

Το συμπλήρωμα διατροφής ΜΑΓΝΗΣΙΟ της Power Health με υπέροχη γεύση λεμόνι προσφέρει αυτό το πολύτιμο μέταλλο.

10,97€

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

11,08€

Το magne & B6 fix είναι συμπλήρωμα διατροφής που συμπληρώνει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε μαγνήσιο και βιταμίνη Β6.

11,17€

Με αλγινικό νάτριο, ανθρακικό ασβέστιο & διττανθρακικό κάλιο που προσφέρει ανακούφιση & προστασία από τις καούρες, τη γαστρική υπεροξύτητα και τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

11,32€

Φιλικά βακτήρια για τη διατήρηση της υγείας και της ομαλής λειτουργίας του εντέρου

11,41€

Πολυβιταμίνες με μέταλλα. Παρέχει ένα ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για εφήβους, μητέρες και αθλητές.

11,48€

Το συμπλήρωμα διατροφής Lacto Levure Cran της Uni-Pharma περιέχει εκχύλισμα από cranberries πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες, 2 στελέχη προβιοτικών lactobacillus ramnosus και bifidobacterium longum και βιταμίνη C.

11,53€

Το VotaVit-D drops είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) με τη μορφή πόσιμου διαλύματος σε σταγόνες, κατάλληλο για βρέφη και παιδιά έως την ηλικία των 12 ετών.

11,53€

Το Emecalm αποτελεί τη μόνη φυσική λύση για την ανακούφιση της ναυτίας.Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα της γλυκόζης, βοηθά την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος και καταπραΰνει τις μυϊκές συσπάσεις του στομάχου που μπορούν να προκαλέσουν εμετό.Δεν περιέχει αντισταμινικά, parabens, συντηρητικά ή αλκοόλη. Έτσι αποτελεί...

11,71€

Power Health Zinc & Vitamin C Stevia 20 αναβράζοντα δισκία & Vitamin C 500mg 20 αναβράζοντα δισκία  Με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι

11,71€

Οφέλη Φόρμουλα με εκχυλίσματα από καρπούζι, πικραλίδα και γκουαρανά σε συνδυασμό με βιταμίνη Β6 και βιοτίνη, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.  Η βιταμίνη B6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, ενώ...

11,83€

Αναβράζοντα δισκία με γεύση φράουλα και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια

11,94€

Ιδανικό για όσους θέλουν να προστατεύσουν τα κύτταρα τους από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον.

12,08€

Συμπλήρωμα διατροφής Immunance της εταιρείας Vitabiotics για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος όλο το χρόνο. Οφέλη Συμβάλλει: στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και της μυϊκής λειτουργίας, στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος και των...

12,15€

Βιταμίνες & Μέταλλα για παιδιά σε μασώμενες ταμπλέτες με υπέροχη γεύση Tutti Frutti.

12,17€

Εκχύλισμα Cranberry με Προβιοτικά για την υγεία του ουροποιητικού & του κόλπου & για την εξάλειψη της ανάπτυξης των παθογόνων βακτηρίων.

12,22€

Σύμπλεγμα βιταμινών Β για καλή λειτουργία του σώματος.

12,24€

Για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων δυσκοιλιότητας

12,31€

Βιταμίνη Α για καλή όραση και δυνατές κυτταρικές μεμβράνες.

12,31€

Για ενέργεια, τόνωση και πνευματική διαύγεια

12,38€

Βιοτίνη 800μg απαραίτητη για υγιές δέρμα και την ανάπτυξη μαλλιών.

12,45€

Συμπλήρωμα διατροφής για έναν εξειδικευμένο αμυντικό συνδυασμό κατά των ιώσεων και του κρυολογήματος.

12,45€

Πακέτο προσφοράς για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος με Ester C 1000mg με Στέβια & γεύση Ροδάκινο 20 αναβράζοντα δισκία και δώρο Vitamin C 500mg με γεύση πορτοκάλι.

12,47€

Προηγμένη φόρμουλα που συνδυάζει κολλαγόνο τύπου II, Βιταμίνη C, Βιοτίνη, Χαλκό, Σελήνιο και Ψευδάργυρο, σχεδιασμένη για τη βελτίωση των μαλλιών.

12,55€

Ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη λειτουργία των ενζύμων του οργανισμού και τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και αμινοξέων.

12,55€

Συμπλήρωμα Διατροφής με Γλυκομαννάνη για τον Έλεγχο Βάρους

12,71€

Συμβάλλει στη μείωση της αϋπνίας του άγχους και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

12,82€

Ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για την τόνωση & αναπλήρωση των αναγκών του οργανισμού σε βιταμίνες & μέταλλα.

12,89€

Αποκαθιστά την εντερική χλωρίδα και προάγει τη συνολικότερη υγεία του οργανισμού.

12,98€

Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην φυσιολογική κατάσταση των οστών, των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος & του ανοσοποιητικού συστήματος.

13,01€

Ιδανικό για τις καταστάσεις Άγχους, τη δυσκολία & ανησυχία στον ύπνο & το φόβο του ταξιδιώτη

13,03€

Προβιοτικά, φιλικά βακτηρίδια για την υγεία της εντερικής χλωρίδας.

13,03€

Ψευδάργυρος συστατικό & ενεργποιητής πολλών ενζύμων απαραίτητος για την ανάπτυξη.

13,14€

To συμπλήρωμα διατροφής Omega 3 1000mg της Quest είναι μια συμπυκνωμένη πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων EPA & DHA από ιχθυέλαια θαλάσσιων ψαριών. Τα EPA και DHA υποστηρίζουν την υγεία των αρτηριών, τη διατήρηση της χοληστερόλης σε καλά επίπεδα και τη γενική υγεία της καρδιάς.

13,17€

Περιγραφή Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, ασβέστιο, μαγνήσιο, χαμομήλι, λυκίσκο και βιταμίνες B1 & B6 που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην έλευση του ήρεμου ύπνου. Συστατικά Calcium carbonate, magnesium carbonate, hops extract 10:1 (Humulus lupulus), chamomile flower extract (Matricaria recutita, 1%...

13,21€

Power Of Nature Classics Platinum Range Vitamin C 1000mg 30 ταμπλέτες & Vitamin C 1000mg 20 ταμπλέτες

13,26€

Απαραίτητο για τη διατήρηση δυνατών οστών και δοντιών.

13,38€

Βαρέα μέταλλα-εκφυλιστικές παθήσεις-αντιοξειδωτικό

13,42€

Συμπλήρωμα Διατροφής για Μείωση της Κόπωσης & Καταπόνησης

13,52€

Συμπλήρωμα διατροφής με ζώντα γαλακτικά βακτήρια (προβιοτικά), πρεβιοτικά, βεταΐνη, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β για την υποστήριξη της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία όλου του οργανισμού.

13,59€

Ειδική Σύνθεση Υψηλής Ποιότητας για Άνδρες

13,63€

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα εχινάκειας 500mg , ενισχύει και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα με φυσικό τρόπο.

13,63€

Συμπλήρωμα Διατροφής για το Άγχος, τη Νευρικότητα και την Κούραση

13,68€

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, για τη στήριξη του ανοσοποιητικού.

13,73€

Ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής υψηλής δραστικότητας που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα.

13,77€

Για την ενίσχυση και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

13,80€

Εμπλουτισμένο με συγκεκριμένα ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα όπως χρώμιο που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και δρουν συνεργικά με την Κανέλα.

13,82€

Το σύκο, η μαστίχα Χίου και η γλυκόριζα είναι χρήσιμα για τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

13,88€

Το συμπλήρωμα διατροφής Mega B Complex της Quest είναι μια ενισχυμένη σύνθεση βιταμινών Β και C που υποστηρίζει τον οργανισμό σε περιόδους έντονου άγχους και υψηλών απαιτήσεων στην καθημερινότητα.

13,95€

Βιταμίνη D3 2000IU σε κοκκία άμεσα διαλυόμενα στο στόμα με γεύση τζίντζερ-λεμόνι και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

14,00€

Βοηθά στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού ειδικότερα στη καρδία & τα αιμοφόρα αγγεία.

14,05€

Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D σε παρθένο ελαιόλαδο.

14,09€

Είναι μασώμενο ασβέστιο με πολύ ευχάριστη γεύση. Χρησιμοποιείται ένας ειδικός τύπος γλυκαντικής ευδιάλυτης ίνας που λέγεται φρούκτο-ολιγοσακχαρίτης. Αυτό το φυσικό υλικό δεν προκαλεί τερηδόνα στα δόντια και επιπλέον προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου.

14,09€

Το Multi-Guard For Kids αποτελεί μια από τις καλύτερες πολυβιταμινούχες φόρμουλες για παιδιά . Κάποια προϊόντα της αγοράς παρέχουν μόνο βιταμίνες και ένα ή δυο μέταλλα. Το προϊόν μας παρέχει χρήσιμα επίπεδα όλων των σημαντικών βιταμινών και μετάλλων. Αυτή η μασώμενη φόρμουλα δεν έχει προσθήκη ζάχαρης και έτσι δεν προκαλεί τερηδόνα.

14,14€

Βιταμίνη Β12 Κοβαλαμίνη 1000μg απαραίτητη για τους χορτοφάγους.

14,16€

Απαλλάσσει από τον πόνο που προκαλεί η οξύτητα του γαστρικού υγρού.

14,21€

Συμπλήρωμα βιταμινών & μεταλλικών στοιχείων, με ειδική σύνθεση για την κάλυψη των αναγκών της γυναίκας. Συμβάλλει κατά την αναπαραγωγική ηλικία, στο Ανοσοποιητικό, στο Δέρμα, μαλλιά & νύχια

14,22€

Δέρμα-αναπαραγωγικό σύστημα-γεύση-όσφρηση-ανοσοποιητικό σύστημα

14,26€

Συμπλήρωμα διατροφής σε ζελεδάκια-αρκουδάκια με ειδικά μελετημένη φόρμουλα για την ενίσχυση και υγεία του γαστρεντερικού & ανοσοποιητικού συστήματος.

14,30€

Το Έλαιο Νυχτολούλουδου Εξευγενισμένο της Chemco είναι διαυγές ανοικτό κίτρινο έως κίτρινο υγρό, με χρήση ως συστατικό σε φαρμακευτικά και καλλυντικά προιόντα.

14,35€

Σχεδιασμένο για την σωματική και ψυχική υγεία της γυναίκας. Καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες για ενέργεια, ανάρρωση και προστασία.

14,37€

Ιδιαίτερα χρήσιμη για το μεταβολισμό και το αιμοποιητικό σύστημα.

14,37€

Αυτή η φόρμουλα περιέχει αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα όλων των βιταμινών, των σημαντικών μετάλλων, ιχνοστοιχείων. Είναι άριστη επιλογή για οποιονδήποτε χρειάζεται θρεπτική ενίσχυση σε μία ταμπλέτα ημερησίως.

14,37€

Βιταμίνη Β1 - Θειαμίνη 100mg, για το μεταβολισμό των υδατνθράκων, τη παραγωγή ενέργειας και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

14,47€

Σχεδιασμένο για την σωματική και ψυχική υγεία ενός άνδρα. Καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες για ενέργεια, ανάρρωση και προστασία.

Εμφάνιση 181 - 360 από 926 προϊόντα