Τιμή με
έκπτωση
FREZYDERM Crilen After Nip (Μετά Από Τσιμπήματα) 30ml

FREZYDERM Crilen After Nip (Μετά Από Τσιμπήματα) 30ml

5202888102356

5,28€

Νεό προϊόν

Απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.


Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Ο συνδυασμός του από φυτικά και ενεργά εκχυλίσματα προσφέρει αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπραΰνει τον ερεθισμό άμεσα. Είναι απόλυτα ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρώτο έτος, ενώ δεν περιέχει αμμωνία, κάμφορα ή μέντα. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας.

Καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε σε ερεθισμένο δέρμα μετά από τσιμπήματα εντόμων, επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες.
-Το νερό, ιδιαίτερα το νερό που λιμνάζει, τραβάει σα μαγνήτης τα κουνούπια. -Να αφαιρείτε όλα τα δοχεία με νερό που μπορεί να υπάρχουν στη βεράντα και να αλλάζετε συχνά το νερό των ανθοδοχείων. -Να προτιμάτε ελαφριά ρούχα με μακριά μανίκια και να αποφεύγετε τα έντονα αρώματα, γιατί προσελκύουν τα κουνούπια. -Μην αφήνετε τρόφιμα εκτός ψυγείου κατά τη διάρκεια της νύχτας. -Προτιμήστε σήτες σε πόρτες και παράθυρα. -Φυτέψτε γλάστρες με βασιλικό και μύρτιλο, που απωθούν τα κουνούπια.