Τιμή με
έκπτωση
Hansaplast Αυτοκόλλητα Επιθέματα Green & Protect 20τμχ

Hansaplast Αυτοκόλλητα Επιθέματα Green & Protect 20τμχ

4005800304118

2,82€

Νεό προϊόν

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Προσθήκη στις επιθυμίες

Τα Hansaplast Green & Protect είναι βιώσιμα υφασμάτινα επιθέματα πληγών, φιλικά προς το περιβάλλον! Η γάζα της πληγής καθώς και ο φορές του επιθέματος είναι κατασκευασμένα με ίνες φυσικής προέλευσης και πλήρως βιοδιασπώμενα.

Ιδανικά για μικρές πληγές, καλύπτουν και προστατεύουν, με γάζα που δεν κολλάει στην πληγή, ενώ η συμβατότητα με την επιδερμίδα είναι δερματολογικά εγκεκριμένη. Με υλικό που απωθεί το νερό και ιδιαίτερα δυνατή επικόλληση. Δεν περιέχουν λάτεξ, για μείωση του κινδύνου αλλεργικών αντιδράσεων.

Η συσκευασία περιέχει 14 τεμάχια 22x72 mm & 6 τεμάχια 30x72 mm

Τα προϊόντα Green & Protect είναι 100% κλιματικά ουδέτερα προϊόντα, μέσω της αντιστάθμισης εκπομπών άνθρακα με πιστοποιημένα έργα αναδάσωσης. Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τους είναι από 100% ανανεώσιμες πηγές.

νερό, συµπυκνωµένος χυµός σταφυλιού, συµπυκνωµένος χυµός παντζαριού, µέσο όξινισης κιτρικό οξύ, εκχύλισµα µορίνγκα, εκχύλισµα αγκινάρας, εκχύλισµα ταραξάκου, εκχύλισµα τσουκνίδας, εκχύλισµα πράσινου τσαγιού, χλωριούχος χολίνη, D-γλυκονικός ψευδάργυρος, οξική DL-άλφα τοκοφερόλη, αρωµατικά, συντηρητικό σορβικό κάλιο, πυκνωτικό µέσο ξανθάνη, γλυκαντικό γλυκοζίτες στεβιόλης, υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταµίνη Β6), υδροχλωρική θειαµίνη (βιταµίνη Β1), ριβοφλαβίνη (βιταµίνη Β2), τριχλωριούχο χρώµιο, κυανοκοβαλαµίνη (βιταµίνη Β12).
Ανακινήστε πριν τη χρήση. Αραιώνετε κάθε πρωί 25ml µε τον δοσοµετρητή σε 1,5l νερό ή σε αποτοξινωτικό τσάι και καταναλώνετε καθ’όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

Σχετικά προϊόντα