Τιμή με
έκπτωση
POWER HEALTH Free Nose Spray 20ml

POWER HEALTH Free Nose Spray 20ml

5200321007091

8,84€

Νεό προϊόν

Καθαρίζει, ανακουφίζει και προστατεύει το βλεννογόνο της μύτης από το κρυολόγημα και τους ερεθισμούς.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Τι προσφέρει η Echinacea; Το φυτό ''Echinacea'', χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, προσφέροντας αντιβακτηριακή και αντιική δράση, ενώ παράλληλα σημαντική είναι και η προσφορά του στο δέρμα και συγκεκριμένα στην επούλωση των πληγών. Επίσης, σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές της ΒΗΡ (British HerbaI Pharmacopoeia), το φυτό συνιστάται για τοπική χρήση στη ρινο-φαρυγγική καταρροή. Τι προσφέρει ο Ψευδάργυρος; Ο ψευδάργυρος είναι ένα πολύτιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχείο, το οποίο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και την καλή λειτουργία του ανοσολογικού συστήματος. Συμβάλλει καθοριστικά στην άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού έναντι σε μολύνσεις που προκαλούνται από ιούς, μικρόβια, μύκητες κ.ά. Ιδιαίτερα ευεργετική είναι η επίδραση του ψευδαργύρου στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος. Επίσης ο ψευδάργυρος βοηθά στην επούλωση των πληγών και είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις φλεγμονών. Όπως είναι γνωστό, η καταρροή είναι μια φλεγμονή του βλεννογόνου της ρινικής κοιλότητας. Τι προσφέρει το θαλασσινό νερό; Το θαλασσινό νερό χρησιμοποιείται, όπως και σχεδόν σε όλα τα προϊόντα αυτού του είδους, για τοπικό καθαρισμό και αντισηψία του βλεννογόνου της μύτης. Φυλάσσεται: Σε δροσερό μέρος μακριά από τα παιδιά.
Ισοτονικό θαλασσινό νερό (0,9%), Δεξπανθενόλη, Ψευδάργυρο, Εκχύλισμα Εχινάτσεα, Μέθυλ-4-υδροξυβενεοϊκό οξύ, Τρομεθαμίνη, Άρωμα βανίλιας, Λάδι Cajeput. Δεν περιέχει προωθητικά αέρια.
ΨεκάΖετε 1 ή 2 φορές σε κάθε ρουθούνι αρκετές φορές την ημέρα. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 2 ετών. Εγκυμοσύνη / Θηλασμός: Αποφύγετε όλα τα σκευάσματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός αν συνιστάται από το γιατρό σας.