Τιμή με
έκπτωση
SINOMARIN Cold & Flu Relief 100ml + Δώρο MIni Spray 30ml

SINOMARIN Cold & Flu Relief 100ml + Δώρο MIni Spray 30ml

5206892101121

7,04€

Νεό προϊόν

Πακέτο για την Ανακούφιση από τα Ρινικά Συμπτώματα της Γρίπης 

Κατόπιν Παραγγελίας

Πακέτο για την Ανακούφιση από τα Ρινικά Συμπτώματα της Γρίπης το οποίο περιέχει : Sinomarin Cold & Flu Relief 100ml με Δώρο MIni Spray 30ml

Cold & Flu Relief :  Είναι ένα 100% φυσικό, ρινικό αποσυμφορητικό, ειδικό για την ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.
Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου & δυόσμου όπως και με εκχύλισμα θυμαριού.
•    Ανακουφίζει από τα ρινικά συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης (π.χ. ρινική συμφόρηση, ρινόρροια).
•    Βοηθάει στη πρόληψη των μικροβιακών μολύνσεων.
•    Προσφέρει μια ανάσα αναζωογόνησης.
Η αποτελεσματικότητα του Sinomarin Cold & Flu Relief οφείλεται στην αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) καθώς και στις αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες και δράσεις στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα, των αιθέριων ελαίων ευκαλύπτου και δυόσμου καθώς και του εκχυλίσματος θυμαριού.
To προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών και δεν περιέχει συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες και χημικά πρόσθετα. 100% φυσικό προϊόν.

MIni Spray :  
Είναι ένα φυσικό προϊόν, πρωτοποριακό, ιδανικό για την αποσυμφόρηση και τον καθαρισμό της φραγμένης ρινικής κοιλότητας.
Απομακρύνει βλέννες, κρούστες και σκόνη, ρευστοποιεί τις εκκρίσεις της μύτης κάνοντας πιο εύκολη την αποβολή τους και περιορίζει το οίδημα του ρινικού βλεννογόνου.
Με αυτό τον τρόπο, καθαρίζει και αποσυμφορεί τη μύτη γρήγορα και αποτελεσματικά.
Τα κύτταρα του ρινικού βλεννογόνου - από όπου παράγεται και η βλέννα- πολλές φορές γίνονται οιδηματώδη, εξαιτίας της επίδρασης παραγόντων που προκαλούν ρινική συμφόρηση (ιοί, μικρόβια, σκόνη, αλλεργιογόνοι παράγοντες κλπ.)
Λόγω του ότι το Sinomarin είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού 2,3% σε χλωριούχο νάτριο, έχει ωσμωτική δράση (κάτι που δεν συμβαίνει με τα ισότονα διαλύματα) μέσω της οποίας μεταφέρεται νερό από το φραγμένο ρινικό βλεννογόνο (οίδημα) στην ρινική κοιλότητα με αποτέλεσμα να μικραίνει το μέγεθος του οιδήματος και έτσι επιτυγχάνεται η αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης.