Τιμή με
έκπτωση
Marimer Isotonic Daily Nasal Hygiene 100ml

Marimer Isotonic Daily Nasal Hygiene 100ml

3518646672002

4,54€

Νεό προϊόν

Το ισότονο σπρέι θαλασσινού νερού Marimerείναι ένα 100% φυσικό, στείρο και χωρίς συντηρητικά προϊόν.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

TIPS
Συνιστάται για το καθημερινό πλύσιμο των ρινικών κοιλοτήτων σε βρέφη, παιδιά & ενήλικες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ρινικής συμφόρησης ή ξηρότητας της μύτης.

Φυσικά πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και θαλάσσια ιχνοστοιχεία, το ρινικό σπρέι Marimer συνιστάται για το καθημερινό πλύσιμο των ρινικών κοιλοτήτων σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ρινικής συμφόρησης ή ξηρότητας της μύτης.

Πραγματική κίνηση πρόληψης, η καθημερινή απόφραξη και ο καθαρισμός της μύτης με θαλασσινό νερό θεωρούνται απαραίτητα. Επιτρέπουν τον περιορισμό των κινδύνων βακτηριδιακών επιμολύνσεων και την ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Η λειτουργία των κροσσών αποκαθίσταται, ο βλεννογόνος υγραίνεται και το σώμα ανακτά ένα από τα αμυντικά του προπύργια.

Το σύστημα μικροδιάχυσης επιτρέπει την τέλεια κάλυψη των ρινικών κοιλοτήτων. Το λεπτό μέγεθος των σταγονιδίων επιτρέπει την ευκολότερη προσκόλλησή τους στο βλεννογόνο, διευκολύνοντας την ύγρανσή του.

Marimer Ισότονο Ρινικό Spray θαλασσινού νερού, 100ml-1

Το ισότονο διάλυμα Marimer συνιστάται για όλη την οικογένεια: για την καθημερινή υγιεινή των ρινικών κοιλοτήτων, για την ύγρανση του ξηρού ρινικού βλεννογόνου και ως συμπληρωματική θεραπεία σε ΩΡΛ παθήσεις.