Τιμή με
έκπτωση
Korres - Αφρόλουτρο Βιολέτα - 250ml

Korres - Αφρόλουτρο Βιολέτα - 250ml

5203069075452

3,80€

Νεό προϊόν

Korres - Αφρόλουτρο Βιολέτα - 250ml

Κατόπιν Παραγγελίας

Το αφρόλουτρο με πρωτεΐνες Σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Με γλυκό πουδρένιο άρωμα βιολέτας και απαλές φρουτώδεις νότες, διαθέτει 87,1% φυσικά συστατικά.
ΑΛΘΑΙΑ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
Το όνομα ‘Αλθαία’ προέρχεται από το ρήμα ‘αλθαίνω’ που σημαίνει ‘θεραπεύω’. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο φυτό, καθώς όλα τα μέρη του, κυρίως όμως τα φύλλα και οι ρίζες, περιέχουν ουσίες με επουλωτικές, αντιφλογιστικές και μαλακτικές ιδιότητες, σε περιπτώσεις εγκαυμάτων ή δερματικών ερεθισμών.
Το σιτάρι (Triticum vulgare), όπως μαρτυρούν πλήθος αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας μέχρι και δώδεκα χιλιάδων ετών, είναι το δεύτερο φυτό που καλλιέργησε ο άνθρωπος. Η τεράστια διατροφική σημασία που έχει σήμερα και η ευκολία με την οποία ευδοκιμεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιμάτων, έχουν ως συνέπεια η καλλιέργειά του να καταλαμβάνει παγκοσμίως έκταση μεγαλύτερη από κάθε άλλο φυτό. Οι πρωτεΐνες σιταριού διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας.