Τιμή με
έκπτωση
Kallio, Γαλάκτωμα συσφικτικό και αντιγηραντικό 200ml

Kallio, Γαλάκτωμα συσφικτικό και αντιγηραντικό 200ml

5200107280397

16,50€

Νεό προϊόν

Bέλτιστο και άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης 

ενυδάτωση 

αντιγήρανση 

Κατόπιν Παραγγελίας

Συσφικτικό και αντιγηραντικό γαλάκτωμα σώματος πλούσιο σε παράγοντες ενυδάτωσης και σύσφιξης, υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικά συστατικά και άψογη καλλυντική υφή. Από τις πρώτες εφαρμογές το δέρμα γίνεται πιο απαλό, σφριγηλό και ενυδατωμένο. Το κλάσμα πολυόζης της βρόμης είναι σε θέση να διαμορφώνεται τρισδιάστατα στο δέρμα. Έτσι, έχει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης. Η ενυδάτωση ενισχύεται με το υαλουρονικό οξύ. Η βιταμίνη F και το έλαιο του σταφυλιού αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος Οι βιταμίνες E, C που είναι γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση δεσμεύουν  τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη γήρανση του δέρματος, αποκαθιστώντας και διατηρώντας έτσι την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. 

Εφαρμόστε καθημερινά το Συσφικτικό και Αντιγηραντικό Γαλάκτωμα στο σώμα με κυκλικές κινήσεις κάνοντας απαλό μασάζ. Το γαλάκτωμα σώματος απορροφάται καλύτερα εάν εφαρμοστεί σε νωπό δέρμα.
ΦΥΣΙΚΟ ΚΕΚΑΘΑΡΜΕΝΟ ΚΛΑΣΜΑ ΠΟΛΥΟΖΗΣ ΑΠΟ ΒΡΩΜΗ | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ | ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ | ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ E, C, F