Τιμή με
έκπτωση
POWER HEALTH Classics Lecithin 1200mg 60caps

POWER HEALTH Classics Lecithin 1200mg 60caps

5200321008784

13,38€

Νεό προϊόν

Συμπλήρωμα Διατροφής με Λεκιθίνη

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η λεκιθίνη βρίσκεται στη φύση εκεί που συνυπάρχουν λίπος και νερό, για παράδειγμα στο γάλα, στον κρόκο τού αυγού, και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής. Γι’ αυτόν το λόγο βοηθά στη διαχείριση των λιπών στον οργανισμό μας, εμποδίζει τη συσσώρευσή τους στο σώμα, προλαμβάνει τις αθηρωματώσεις στα τοιχώματα των αγγείων και βοηθά στη διατήρηση του σωματικού βάρους.
Η λεκιθίνη είναι ένα φωσφολιπίδιο με κύρια συστατικά τα φωσφατίδια, τη χολίνη και την ινοσιτόλη. . Η λεκιθίνη είναι σημαντικό στοιχείο των μεταβολικών και ενεργειακών διαδικασιών τού εγκεφάλου, γι’ αυτό βοηθά στη μνήμη και τη συγκέντρωση. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλες σχεδόν τις βιολογικές διαδικασίες – συμπεριλαμβανομένης της μετάδοσης του νευρικού σήματος- και την παραγωγή ενέργειας
Η λεκιθίνη βοηθά στην:
    Μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων
    Απώλεια βάρους
    Πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων
    Βελτίωση της λειτουργίας τού εγκεφάλου

Η Lecithin 1.200mg της σειράς Classics Platinum Range είναι υψηλής καθαρότητας, πλούσια στα πολύτιμα φωσφολιπίδια φωσφατιδυλοχολίνη και φωσφατιδυλοϊνοσιτόλη, προερχόμενη από μη γενετικά τροποποιημένη σόγια. Καθαρή, αποτελεσματική και επίκαιρη αφού η διαχείριση των λιπών είναι η ειδικότητά της.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ               ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΑΝΑ ΔΙΣΚΙΟ                            ΑΝΑ ΔΙΣΚΙΟ
    
Λεκιθίνη σόγιας (GMO-free)*           1.200mg

*Σόγια πιστοποιημένης προέλευσης χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
Λαμβάνετε 1 έως 2 κάψουλες, μετά το γεύμα.