Τιμή με
έκπτωση
Σπρέι Otosan Nasal Spray

Σπρέι Otosan Nasal Spray 30ml

8016887000110

9,54€

Νεό προϊόν

Το Otosan Nasal Spray® αναπτύχθηκε λόγω της συνεχούς και βαθιάς δέσμευσής μας για τη δημιουργία φυσικών προϊόντων που παρέχουν λύσεις σε διάφορες ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις, οι οποίες συχνά επηρεάζουν ταυτόχρονα και τα αυτιά και τη μύτη.
Το Otosan Nasal Spray® είναι ένα υπέρτονο διάλυμα (2.2%), το οποίο περιέχει θαλασσινό νερό Βρετάνης, εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια από φυτά βιολογικής παραγωγής.

Χωρίς αγγειοσυσπαστικά και προωθητικό αέριο, το Otosan Nasal Spray® είναι ένα αποτελεσματικό βοήθημα για τα συμπτώματα των:

• εποχικών κρυωμάτων ή αλλεργιών
• ρινίτιδας
• ιγμορίτιδας
• εξωτερικών παραγόντων ερεθισμού (γύρη, ακάρεα, σκόνη, κ.λπ.)
• μετεγχειρητική περίοδος.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η φυσική πολλαπλή δράση του ενεργεί τοπικά καθαρίζοντας σε βάθος τις ρινικές κοιλότητες, βοηθώντας στη μείωση της συμφόρησης, της φλεγμονής και σε περίπτωση λοίμωξης, προσφέροντας άμεση ανακούφιση.
Το Otosan Nasal Spray® συνδυάζει την καθαριστική και κατευναστική δράση του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού Βρετάνης με εκχυλίσματα αλόης, φραγκοστάφυλου και βουνόπευκου, καθώς και με τεϊέλαιο και αιθέρια έλαια λεμονιού.

Επειδή δεν περιέχει αγγειοσυσπαστικά και χάρη στη σύνθεσή του με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια οργανικών φυτών, το Otosan® Nasal Spray Baby μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας.

Ενδείκνυται ως ανοσοενισχυτική θεραπεία για την αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης σε περίπτωση ιγμορίτιδας και λοίμωξης, καθώς και σε περίπτωση κρυώματος, ρινίτιδας και ξηρότητας του βλεννογόνου.
Το Otosan® Nasal Spray Baby ενυδατώνει και προστατεύει τον ερεθισμένο βλεννογόνο της μύτης.

Επειδή δεν περιέχει αγγειοσυσπαστικά και είναι παρασκευασμένο από φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια οργανικών φυτών, το Otosan® Nasal Spray Baby είναι κατάλληλο για παιδιά.


Η φυσική πολλαπλή δράση του ενεργεί τοπικά καθαρίζοντας σε βάθος τις ρινικές κοιλότητες, βοηθώντας στη μείωση της συμφόρησης, της φλεγμονής και σε περίπτωση λοίμωξης, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Το Otosan Nasal Spray® συνδυάζει την καθαριστική και κατευναστική δράση του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού Βρετάνης με εκχυλίσματα αλόης, φραγκοστάφυλου και βουνόπευκου, καθώς και με τεϊέλαιο και αιθέρια έλαια λεμονιού.
Η φυσική πολλαπλή δράση του ενεργεί τοπικά καθαρίζοντας σε βάθος τις ρινικές κοιλότητες, βοηθώντας στη μείωση της συμφόρησης, της φλεγμονής και σε περίπτωση λοίμωξης, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Το Otosan Nasal Spray® συνδυάζει την καθαριστική και κατευναστική δράση του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού Βρετάνης με εκχυλίσματα αλόης, φραγκοστάφυλου και βουνόπευκου, καθώς και με τεϊέλαιο και αιθέρια έλαια λεμονιού. Επειδή δεν περιέχει αγγειοσυσπαστικά και χάρη στη σύνθεσή του με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια οργανικών φυτών, το Otosan® Nasal Spray Baby μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας. Ενδείκνυται ως ανοσοενισχυτική θεραπεία για την αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης σε περίπτωση ιγμορίτιδας και λοίμωξης, καθώς και σε περίπτωση κρυώματος, ρινίτιδας και ξηρότητας του βλεννογόνου. Το Otosan® Nasal Spray Baby ενυδατώνει και προστατεύει τον ερεθισμένο βλεννογόνο της μύτης. Επειδή δεν περιέχει αγγειοσυσπαστικά και είναι παρασκευασμένο από φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια οργανικών φυτών, το Otosan® Nasal Spray Baby είναι κατάλληλο για παιδιά.