Τιμή με
έκπτωση
ABOCA Leviaclis Μικροκλύσματα με Μέλι για Ενήλικες και Παιδιά 6τμχ

ABOCA Leviaclis Μικροκλύσματα με Μέλι για Ενήλικες και Παιδιά 6τμχ

8032472006039

10,18€

Νεό προϊόν

Eνδείκνυται για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας,  ακόμα και εν παρουσία σπλαχνικής υπερευαισθησίας (π.χ. ευερέθιστο κόλον), ραγάδων και αιμορραϊδών.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Ενδείκνυται για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας , ακόμη και στην παρουσία της σπλαγχνικής υπερευαισθησίας ( όπως στην περίπτωση του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου) , ρωγμές και αιμορροΐδες .


Το προϊόν απελευθερώνει το έντερο και μειώνει τη δυσφορία , ερεθισμό και φλεγμονή παρούσα στην περίπτωση της δυσκοιλιότητας. Το Melilax είναι επίσης κατάλληλο για χρήση κατά την κύηση και τη γαλουχία .


Melilax βοηθά την εκκένωση ενώ προστατεύει και καταπραϋνει του βλεννογόνου του ορθού . Η διπλή δράση του Melilax επιτυγχάνεται χάρη στο PROMELAXIN ® , ένα συγκρότημα από μέλι νέκταρος μελιτώματος και ειδικά επιλεγμένα και επεξεργασία σύμφωνα με την περιεκτικότητά τους σε μονοσακχαρίτες , πολυσακχαρίτες και μελανοϊδινών , εμπλουτισμένο με το κλάσμα πολυσακχαρίτη από αλόη και μωβ .


Το Melilax εκκένωσης ασκεί ένα ερέθισμα που προκαλεί την ενεργοποίηση της αφόδευσης .


Το Melilax επιπλέον, χάρη στις ιδιότητες του mucosimili και το ιξώδες του , προστατεύει τον βλεννογόνο του ορθού κατά τη διέλευση των κοπράνων .
Αυτές οι ειδικές ιδιότητες , σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική δράση , παρέχει στο προϊόν τη δυνατότητα να προστατεύει και να καλμάρει το βλεννογόνο .


Σύνθεση:
Σύνθετοι πολυσακχαρίτες από αλόη και μέλι Μολόχας τίτλο Promelaxin ® : ≥ 50 % μονοσακχαρίτες , πολυσακχαρίτες ( μοριακό βάρος > 20.000 Dalton ) ≥ 0,3 % Επίσης περιέχει : μείγμα idroglicerica , το χυμό λεμονιού , αιθέριο έλαιο λεβάντας .
Να γίνεται χρήση πάντα με τις οδηγίες της παρασκευάστριας εταιρείας.
Η χρήση του δεν αντικαθιστά την κλασσική ιατρική αλλά τη συμπληρώνει, γι' αυτό και ζητάτε και ακολουθείτε τις συμβουλές και τις οδηγίες γιατρού.


6x10gr