Επιστροφή Προϊόντων/Χρημάτων (υπαναχώρηση)

-Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (210-5710140, 210-5720900) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου pharmacy@sikalias.gr είτε μέσω μηνύματος στο Facebook

-Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες, β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. (Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.)

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, ειδικών παραγγελιών, βρεφικών τροφών και γαλάτων.

Σε κάθε από τις 2 περιπτώσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να την στείλετε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Φόρμα Επιστροφής-Δήλωση Υπαναχώρησης

Στην περίπτωση που εξυπηρετηθήκατε από το φυσικό φαρμακείο ισχύουν όλα τα πιο πάνω και επιπροσθέτως δεν γίνονται δεκτές επιστροφές φαρμάκων και γαληνικών σκευασμάτων.