Τιμή με
έκπτωση
SUPERFOODS Durosx™ 20caps

SUPERFOODS Durosx™ 20caps

5212002701242

69,22€

Νεό προϊόν

Φυσικό Αφροδισιακό

Κατόπιν Παραγγελίας

Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο μέταλλο το οποίο χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός σε πολύ μικρές ποσότητες, γι’αυτό και ανήκει στα μικροθρεπτικά συστατικά. Είναι το μέταλλο με την υψηλότερη συγκέντρωση στο ανθρώπινο σώμα αμέσως μετά τον σίδηρο. Ο ψευδάργυρος παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία του οργανισμού από μολύνσεις, ιώσεις και ασθένειες, ενώ βοηθά στη διαδικασία επούλωσης τραυμάτων.

 

Μια από τις μεγαλύτερες πηγές ψευδαργύρου είναι τα Στρείδια, όστρακα της θάλασσας, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί για τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στον οργανισμό του ανθρώπου. Μια από τις βασικές λειτουργίες όμως του ψευδάργυρου και συνακόλουθα των Στρειδιών είναι η προσφορά που μπορεί να έχουν στα επίπεδα τεστοστερόνης, ενώ τα υψηλά επίπεδα του βοηθούν στην σεξουαλική υγεία των ανδρών. Αυτό το στοιχείο είναι που κάνει να ξεχωρίζουν τα Στρείδια και να αποτελούν μια από τις καλύτερες τροφές λήψης ψευδαργύρου.

 

Όλα αυτά τα θετικά στοιχεία μπορούμε να τα λάβουμε μέσα από την λήψη ενός ξεχωριστού συμπληρώματος διατροφής που έχει δημιουργηθεί ώστε να προσφέρει την ενίσχυση που χρειάζεται ο ανδρικός οργανισμό, μέσα από τον πιο φυσικό τρόπο, το DurosX™ ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν το οποίο έχει δημιουργηθεί από την καλύτερη πηγή ψευδαργύρου, το Στρείδι, ώστε να προσφέρει τα αποτελέσματα που ο καθένας αποζητά με άμεσο τρόπο.

 
Οδηγίες χρήσης:  Λαμβάνεται 2 κάψουλες 30 λεπτά με 1 ώρα πριν τη συνεύρεση ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.

Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).

Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.

Ειδικές καταστάσεις

Να μην καταναλώνεται από αλλεργικούς στα οστρακοειδή.