Τιμή με
έκπτωση
LIFE EXTENSION Macuguard Ocular Support 60 Softgels ( Super Zeaxanthin )

LIFE EXTENSION Macuguard Ocular Support 60 Softgels ( Super Zeaxanthin )

0737870188568

32,19€

Νεό προϊόν

3 καροτένια καθώς και όλα τα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την προστασία της ωχράς κηλίδος και τη διατήρηση της υγιούς όρασης

Κατόπιν Παραγγελίας

Το μάτι είναι ένα περίπλοκο όργανο που πρέπει να συγκεντώσει, να ελέγξει, να εστιάσει και να αντιδράσει στο φως για να παράγει όραση. Στο πίσω μέρος του ματιού υπάρχει ένα πολύ λεπτό στρώμα φωτοευαίσθητων νευρικών κυττάρων και ινών που λέγεται αμφιβληστροειδής χιτώνας. Το φώς εισέρχεται μέσα στο μάτι, πέφτει πάνω στον αμφιβληστροειδή χιτώνα και μετατρέπεται σε ηλεκτρικό ερέθισμα το οποίο ο εγκέφαλός μας αντιλαμβάνεται σαν "εικόνα".

Κοντά στο κέντρο του αμφιβληστροειδή χιτώνα υπάρχει μια μικρή περιοχή στο μέγεθος μπιζελιού, που ονομάζεται ωχρά κηλίδα. Η ωχρά κηλίδα είναι υπεύθυνη για την αντίληψη της λεπτομέρειας στο κεντρικό μέρος της εικόνας που λαμβάνει ο εγκέφαλος. Για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται αρκετό φώς, έτσι λειτουργεί καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η υπόλοιπη περιοχή του αμφιβληστροειδούς είναι υπεύθυνη για την περιφερική όραση. Είναι ευαίσθητη κυρίως στο χαμηλό φωτισμό και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εάν η ωχρά κηλίδα εκφυλιστεί για κάποιο λόγο, ο αμφιβληστροειδής γίνεται σαν μια φωτογραφική μηχανή με μια κηλίδα στο φιλμ. Το κεντρικό τμήμα του οπτικού πεδίου θολώνει και όλες οι λεπτομέρειες χάνονται. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα καροτένια λουτεΐνη και ζεαξανθίνη βοηθούν στην προστασία της ωχράς κηλίδας από τις επιβλαβείς μορφές φωτός, που μπορούν να προκαλέσουν φωτο-οξειδωτική βλάβη στα μάτια. Νέες έρευνες έχουν αποκαλύψει ένα τρίτο καροτένιο, τη μεσο-ζεαχανθίνη, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της δομικής πυκνότητας της ωχράς κηλίδας. Η φόρμουλα της Life Extension περιέχει τα τρία αυτά καροτένια καθώς και όλα τα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την προστασία της ωχράς κηλίδος και τη διατήρηση της υγιούς όρασης.


Δοσολογία: Μία κάψουλα την ημέρα, με ή χωρίς φαγητό.

Προσοχή: Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα συμπληρώματα ινών. Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε το γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.