Τιμή με
έκπτωση
Pharmaq Monoderma E5 Καθαρή Βιταμίνη Ε σε μονοδόσεις, 4 amps

Pharmaq Monoderma E5 Καθαρή Βιταμίνη Ε σε μονοδόσεις, 4 amps

5200363801060

3,20€

Νεό προϊόν

Προστατεύει από την Φωτογήρανση & ενυδατώνει σε Βάθος, με Αντιοξειδωτική Δράση κατά των Ελεύθερων Ριζών.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Η MONODERMA® Ε5 περιέχει Kαθαρή Βιταμίνη Ε (Τοκοφερόλη) φυσικής προελεύσεως σε περιεκτικότητα 5%.

Η Βιταμίνη E υπάρχει στη φύση σε καθαρή μορφή και αποτελεί βασικό θρεπτικό συστατικό για τη διατήρηση ενός υγιούς σώματος. Παράλληλα, είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία της επιδερμίδας και των βλεννογόνων ιστών.

Λόγω της παραγωγής ελευθέρων ριζών, η επιδερμίδα γίνεται δέκτης διάφορων τύπων οξειδωτικού stress προερχομένων από διάφορους εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες. Η φυσική προέλευση της Βιταμίνης E εξασφαλίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, αντιμετωπίζοντας τη φθορά που προκαλείται από τη δράση των ελεύθερων ριζών και παρέχει ενυδάτωση, καθώς και αντιφλεγμονώδη και μαλακτική δράση.

Η τοπική εφαρμογή της Βιταμίνης Ε:

• Προστατεύει από τη φωτογήρανση (ήλιος, λάμπες UV)

• Έχει αντιοξειδωτική δράση κατά των ελεύθερων ριζών

• Εμποδίζει το σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων έκφρασης

• Καταπραΰνει και ενυδατώνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα

• Καταπολεμά ερεθισμούς και ερυθήματα (κοκκινίλες)

• Κατάλληλη σε περιπτώσεις ατοπικής δερματίτιδας

• Ιδανική για εφαρμογή μετά από αισθητικές θεραπείες

E5 DOSESΗ τεχνολογική καινοτομία της Μονοδόσης® που ενσωματώνει ηMONODERMA® Ε5 απελευθερώνει στο δέρμα καθαρή Βιταμίνη Ε. Για την ακρίβεια κάθε Μονοδόση® περιέχει καθαρή Βιταμίνη Ε ενσωματωμένη σε μικροκυψελίδες, η οποία απελευθερώνεται σταδιακά σε σχέση με το χρόνο, διασφαλίζοντας δράση μεγαλύτερης διάρκειας. Χάρη στη συγκεκριμένη φόρμουλα, κάθε Μονοδόση® περιέχει μόνο καθαρή Βιταμίνη Ε, χωρίς να απαιτούνται συντηρητικά, έτσι ώστε να παρέχεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Για εφαρμογή σε μεγαλύτερες επιφάνειες δέρματος, διατίθεται και η συσκευασίαMONODERMA® Ε5XL που περιέχει 14 μονοδόσεις Βιταμίνης Ε στην ίδια περιεκτικότητα.

Η MONODERMA® Ε5XLενδείκνυται και για την αντιμετώπιση της ξηρότητας και ερυθρότητας των γεννητικών οργάνων και του περινέου (σε άνδρες και γυναίκες).

Εφαρμογή 1 (μίας) μονοδόσης σε καθαρό δέρμα, ενδεικτικά το βράδυ. 0% Συντηρητικά 100% Αποτελεσματικότητα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ