Τιμή με
έκπτωση
POWER HEALTH Floradix 250ml

POWER HEALTH Floradix 250ml

4004148057076

27,57€

Νεό προϊόν

Το Floradix είναί ένα τονωτικό συμπλήρωμα διστροφής, ιδανικό για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και για τα παιδιά που έχουν έλλειψη σιδήρου.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Προσθήκη στις επιθυμίες

TIPS
20ml την ημέρα, κατά προτίμηση προ του γεύματος και όσο το δυνατόν πιο μακριά από γεύματα πλούσια σε σσβέστιο. Για καλύτερη αξιοποίηση των περιεχομένων θρεπτικών συστατικών, προτείνεται να μοιράζεται η ημερήσια ποσότητα σε 2 δόσεις πριν τα γεύματα (π. χ. 2 φορές την ημέρα από 10ml). Κάθε 20ml Floradix αποδίδουν 15mg σιδήρου Fe (11). Αλληλεπιδράσεις: Η απορρόφηση του σιδήρου καθυστερεί όταν λαμβάνεται ταυτόχρονα με ασβέσιιο, ταννίνες, βιταμίνη Ε και με φάρμακα όπως τα αντιόξινα και οι τετρακυκλίνες. Διαβητικοί: Κάθε 20ml Floradix περιέχουν 18,5 Kcal ή 0,4 Βυ (1 Βυ (Bread Unit) αντιστοιχεί σε 12g υδατάνθρακες).
Πλούσιο σε σίδηρο και βιταμίνες, σε υγρή μορφή, με εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων, για τη μέγιστη απορρόφηση του σιδήρου και των βιταμινών. Διατίθεται σε δύο συσκευασίες: 250ml & 10 φιαλίδια των 20ml.
Γεύσεις Όχι
Ειδικά χαρακτηριστικά Ανακυκλώσιμη Συσκευασία, Ελληνικό Προϊόν
Κύριο Συστατικό Όχι
Μορφή - Φόρμουλες Σιρόπια
Δεν περιέχουν (Χωρίς) Συντηρητικά, Ζάχαρη
Υδατικό εκχύλισμα από λαχανικά και φυτά (καρότο, σπανάκι, μάραθο), συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων (αχλάδι, σταφύλι, φραγκοστάφυλο, νερό, μούρο, κεράσι, πορτοκάλι, παντζάρι, λεμόνι, μήλο), εκχύλισμα χαρουπιού, υδατικό εκχύλισμα μαγιάς, μέλι, υδατικό εκχύλισμα αγριοτριανταφυλλιάς (rosehip) που περιέχει 4% βιταμίνη C, γλυκονικός δισθενής σίδηρος, εκχύλισμα φύτρου σίτου, βιταμίνη C, φυσικό άρωμα, βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και Β12, μαλτοδεξτρίνη.Δεν περιέχει: Ζάχαρη, αλκοόλη, χημικά συντηρητικά ή πρόσθετα.
20ml την ημέρα, κατά προτίμηση προ του γεύματος και όσο το δυνατόν πιο μακριά από γεύματα πλούσια σε σσβέστιο. Για καλύτερη αξιοποίηση των περιεχομένων θρεπτικών συστατικών, προτείνεται να μοιράζεται η ημερήσια ποσότητα σε 2 δόσεις πριν τα γεύματα (π.χ. 2 φορές την ημέρα από 10ml). Κάθε 20ml Floradix αποδίδουν 15mg σιδήρου Fe (11). Αλληλεπιδράσεις: Η απορρόφηση του σιδήρου καθυστερεί όταν λαμβάνεται ταυτόχρονα με ασβέσιιο, ταννίνες, βιταμίνη Ε και με φάρμακα όπως τα αντιόξινα και οι τετρακυκλίνες. Διαβητικοί: Κάθε 20ml Floradix περιέχουν 18,5 Kcal ή 0,4 Βυ (1 Βυ (Bread Unit) αντιστοιχεί σε 12g υδατάνθρακες).

Σχετικά προϊόντα