Τιμή με
έκπτωση
QUEST L-arginine 500mg Caps 30s

QUEST L-arginine 500mg Caps 30s

0000050764938

13,10€

Νεό προϊόν

Το L-Arginine 500mg της Quest παρέχει 500mg L-αργινίνης ανά κάψουλα, αμινοξύ που συμβάλλει στην ανάπτυξη, το ανοσοποιητικό σύστημα, την καρδιαγγειακή υγεία, την επούλωση των πληγών, αλλά και την αντρική γονιμότητα.

Κατόπιν Παραγγελίας

Το συμπλήρωμα διατροφής L-Arginine 500mg της Quest παρέχει 500mg του αμινοξέος L-αργινίνη ανά κάψουλα. Η L-αργινίνη αυξάνει την αντοχή κατά τη διάρκεια της άσκησης και τη ροή του αίματος σε άτομα με στεφανιαία νόσο. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και γι’ αυτό το λόγο θεωρείται απαραίτητη η λήψη της από τα παιδιά αφού δεν μπορούν να τη συνθέσουν σε αρκετή ποσότητα και να καλύψουν τις απαιτήσεις της ανάπτυξής τους. Η L-αργινίνη ενισχύει το ανοσοποιητικό, διεγείρει την επούλωση των πληγών και έχει θετικά αποτελέσματα στην ακεραιότητα των μυών και την αιματοποίηση. Επίσης, συμβάλλει στην αντρική γονιμότητα βελτιώνοντας την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος. 30 κάψουλες.
ONE CAPSULE PROVIDES:L-Arginine 500mg.Additional Ingredients:Magnesium stearate (lubricant),Hydropropylmethylcellulose (capsule shell).Free From:Hydrogenated fat; animal substances; artificial preservatives, colours and flavours; added starch, sucrose, lactose or salt; yeast, wheat or gluten.
Μια ως τέσσερις κάψουλες την ημέρα με άδειο στομάχι.