Τιμή με
έκπτωση
L-CYSTINE/SIKALIAS 500 MG/VEG CAP, 30CAPS

L-CYSTINE/SIKALIAS 500 MG/VEG CAP, 30CAPS

5200107280670

8,82€

Νεό προϊόν

L-CYSTINE/SIKALIAS 500 MG/VEG CAP, 30CAPS

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

TIPS
Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Συμπλήρωμα διατροφής με κυστίνη. Η L-Cystine είναι ένα θειούχο διπεπτίδιο με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, σημαντικό για τη σύνθεση κερατίνης, μιας πρωτεΐνης που βρίσκεται στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών και στην αναδόμηση της επιδερμίδας.

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με την οδηγία του ιατρού σας, ανάμεσα στα γεύματα, με νερό ή χυμό. Συνιστάται για καλύτερα αποτελέσματα η πρόσληψη του συμπληρώματος διατροφής με επαρκή ποσότητα βιταμίνης C.
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Κάψουλα φυτικής σύνθεσης
Wheat Free Dairy/ Milk Free Gluten Free Soy Free Yeast Free Sugar Free Starch Free Sweeteners Free Preservative Free Corn Free Free of Artificial Colors/Flavors Sodium Free Delivery Type: Capsules – Vegetarian
Να αποφεύγεται η λήψη του συμπληρώματος από γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, από παιδιά που λαμβάνουν συμπληρώματα αμινοξέων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, και από ασθενείς με κυστινουρία, κυστίνωση και MSUD.