Τιμή με
έκπτωση
PHYTOdefrisant 100ml

PHYTOdefrisant 100ml

0618059105029

11,59€

Νεό προϊόν

Φυτικό βάλσαμο για ίσιωμα των μαλλιών με εκχύλισμα ferula 100ml

Κατόπιν Παραγγελίας

Το PHYTODEFRISANT με εκχυλίσματα ferula, φασκομηλιάς, χαμομηλιού και φυτικών αποσταγμάτων που δρουν από κοινού για να ισιώσουν τα σγουρά μαλλιά φυσικά, χωρίς χημική δράση, με σεβασμό στην τρίχα. Η πρωτότυπη φόρμουλά του χωρίς οινόπνευμα ενυδατώνει και δυναμώνει τα μαλλιά χωρίς να τα λαδώνει ή να τα μαλακώνει. 99% φυτική σύνθεση για φυσικό ίσιωμα. Χωρίς ξέβγαλμα. Λείανση-Ενυδάτωση.
Althaea Officinalis (Marshmallow) Root Extract (Botanical Origin), Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract (Botanical Origin), Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract (Botanical Origin), Cochlearia Armoracia (Horseradish) Root Extract (Raifort) (Botanical Origin), Ferula Assa Foetida Root Extract (Ferula) (Botanical Origin), Phenoxyethanol (Preservative), Parabens (Ethyl, Butyl) (Preservative), Methylchloroisothiazolinone (Preservative), Methylisothiazolinone (Preservative)
Χρησιμοποιείστε το μετά το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά. Απλώστε μικρή ποσότητα με το χέρι σε όλο το τρχωτό της κεαλής. Χτενίστε ακολούθως τα μαλλιά σας ώστε να απλωθεί όσο καλύτερα γίνεται. Χωρίς να το ξεβγάλετε, προχωρείστε στο στέγνωμα.