Τιμή με
έκπτωση
AVENE Les Essentiels Masque Apaisant Eclat 50ml

AVENE Les Essentiels Masque Apaisant Eclat 50ml

3282770209938

17,59€

Νεό προϊόν

Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Προσθήκη στις επιθυμίες

Η Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης συνιστάται για όλους τους τύπους κουρασμένου ("τραβηγμένα" χαρακτηριστικά και θαμπή επιδερμίδα) ευαίσθητου δέρματος, που έχουν ανάγκη από άνεση και ενυδάτωση. Χρησιμοποιείται για την άνεση και την επιδιόρθωση του δέρματος μετά από μια έντονη ημέρα, όπου ο φραγμός του δέρματος έχει γίνει εύθραυστος λόγω διαφόρων εξωτερικών καθημερινών επιθέσεων. Το δέρμα είναι έντονα ανανεωμένο και μπορεί να προστατεύεται καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Η Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης με φυσικό εκχύλισμα κόκκινων φρούτων εξασφαλίζει τον εντατικό ανεφοδιασμό του ευαίσθητου κουρασμένου δέρματος, σε ιαματικό Νερό της Avène και σε υδρο-θρεπτικά δραστικά συστατικά.
Αυτό το προϊόν αποκαθιστά τη φυσική ομορφιά ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος και συνδυάζει: - Ένα φυσικό εκχύλισμα κόκκινων φρούτων, "booster" των κυττάρων του δέρματος, συνδυασμένο με μία σταθερή μορφή αντιοξειδωτικής βιταμίνης Ε. Το δέρμα είναι προστατευμένο.
Έναν συνδυασμό θρεπτικών και ενυδατικών παραγόντων που ενδυναμώνουν το φυσικό δερματικό φραγμό και εισχωρούν στο δέρμα για βέλτιστη ενυδάτωση
Το ιαματικό Νερό της Avène, καταπραϋντικό και απαλυντικό. Τυλιγμένο με ένα απαλό πέπλο, το δέρμα απολαμβάνει μια χαλαρωτική στιγμή ευεξίας.
Το δέρμα γεμίζει ενέργεια και τα σημάδια κούρασης σβήνουν για μία επιδερμίδα που είναι αναζωογονημένη και λαμπερή.

Απαιτεί Ψυγείο Όχι
Ειδικά χαρακτηριστικά Ανακυκλώσιμη Συσκευασία
Ειδικές Προσφορές Πτώση ΤΙμών
Κύριο Συστατικό Όχι
Τύπος Δέρματος Όλοι Οι Τύποι Δέρματος
Κρέμα με Χρώμα Όχι

Σχετικά προϊόντα