Τιμή με
έκπτωση
FLOJA Plus 30 caps

FLOJA Plus 30 caps

1000000578218

18,73€

Νεό προϊόν

Απλή & Φυσική Λύση για την Εμμηνόπαυση

Κατόπιν Παραγγελίας

Το Floja είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση για την αποτελεσματική και με απόλυτη ασφάλεια αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης .


Τι είναι το Floja Plus
Το Floja είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση για την αποτελεσματική και με απόλυτη ασφάλεια αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Περιέχει εκχύλισμα σόγιας (54,4mg σε ισοφλαβόνες σόγιας), ασβέστιο, βιταμίνη D, καθώς και 3 βιταμίνες της ομάδας Β (Β6, Β9 και Β12). Το Floja αποτελεί την απλή και φυσική λύση για την υποστήριξη της γυναίκας που βρίσκεται στην εμμηνόπαυση, συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα της ζωής της.
Εμμηνόπαυση
Η εμμηνόπαυση αποτελεί σημαντικό βιολογικό γεγονός στη ζωή της γυναίκας, στη διάρκεια της οποίας η παραγωγή των οιστρογόνων, που είναι οι γυναικείες ορμόνες, μειώνεται σε μεγάλο βαθμό. Η έλλειψη αυτή των οιστρογόνων κατά την εμμηνόπαυση επηρεάζει την κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο και συνοδεύεται συχνά από εμφανή συμπτώματα όπως εξάψεις, νυχτερινοί ιδρώτες, αφύσικη κούραση και μεταβολές διάθεσης και ύπνου.


Μάθετε για τη βιταμίνη Κ
Η βιταμίνη Κ δρα συνεργικά με τη βιταμίνη D διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της απώλειας του οστού και στη μείωση του κινδύνου των καταγμάτων.


Μάθετε για το α-λινολενικό οξύ
Το α-λινολενικό οξύ αποτελεί την πρόδρομο ουσία για τη σύνθεση των σημαντικών Ω3 λιπαρών οξέων μακράς αλύσου (DHA και EPA), τα οποία έχουν συσχετιστεί με τη μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου.


Μάθετε για τις ισοφλαβόνες σόγιας
Η σόγια είναι φυτό με υψηλή περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες, που είναι μια ευρεία ομάδα πολυφαινολικών ενώσεων. Η βιολογική δράση που αποδίδεται στις ισοφλαβόνες περιλαμβάνει την οιστρογονική δράση. Οι ισοφλαβόνες σόγιας χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και ασκούν θετική δράση επί των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και κυρίως επί των εξάψεων, καθώς η δομή τους μοιάζει πολύ με αυτήν των γυναικείων οιστρογόνων. Η σόγια που χρησιμοποιείται στο Floja είναι εγγυημένη και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Τα 2/3 των ισοφλαβονών σόγιας που περιέχονται στο Floja (36,27mg) είναι από τις πιο βιοδραστικές μορφές των ισοφλαβονοειδών, παρέχοντας γρήγορη οιστρογονική δράση.


Μάθετε για τα υπόλοιπα συστατικά του Floja
Ασβέστιο: Είναι το βασικό στοιχείο των οστών και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της οστικής μάζας.
Βιταμίνη D: Διευκολύνει την εντερική απορρόφηση του ασβεστίου και συνβάλλει στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, ενώ η ανεπάρκειά της έχει σαν αποτέλεσμα την ελλιπή απορρόφηση του ασβεστίου.
Βιταμίνες συμπλέγματος Β - Β6 (Πυριδοξίνη), Β9 (Φυλλικό οξύ) και Β12: Η βιταμίνη Β6 μαζί με την Β12 είναι σημαντικοί σύμμαχοι των γυναικών, καθώς συνεισφέρουν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών, καταπραΰνοντας τα εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα. Η βιταμίνη Β12 με τη Β9 συμμετέχουν στη διαδικασία του διαχωρισμού και της ανανέωσης των κυττάρων, ενώ ο συνδυασμός των Β6, Β12 και Β9 συμβάλλει στην ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Το FLOJA® περιέχει:
                                                                        ανά δισκίο                  % ΣΗΔ*
Ισοφλαβόνες σόγιας    54,4 mg                       ―
Ασβέστιο                                                        200 mg                        25%
Βιταμίνη D3                                                    7,5 μg                          150%
Βιταμίνη Β6                                                    1,4 mg                         100%
Βιταμίνη Β9                                                    200 μg                         100%
Βιταμίνη Β12                                                  2,5 μg                          100%
                       
*Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ανθρακικό ασβέστιο, ξηρό εκχύλισμα σόγιας (40% ισοφλαβόνες), , κυτταρίνη μικροκρυσταλλική, μονοεστέρας εικοσιδυανοϊκού οξέος με γλυκερόλη, πολυ-βινυλο-πυρρολιδόνη (Ε1201), πολυ-βινυλο-πολυπυρρολιδόνη (Ε1202), υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, τιτανίου διοξείδιο (Ε171), πυριτίου διοξείδιο (Ε551), βιταμίνη D3, βιταμίνη Β12, μονογλυκερίδια ακετυλιωμένα, βιταμίνη Β6 υδροχλωρική, , φυλλικό οξύ, πυριτικό αργιλιοκάλλιο (Ε555).
Συνιστώμενη ημερήσια δόση: Λαμβάνετε ένα δισκίο FLOJA® την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι νερό. Η ημερήσια λήψη ισοφλαβόνων σόγιας είναι 54,4 mg.
Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο να σας δοθεί κάποια συγκεκριμένη σύσταση.
Προειδοποιήσεις:
Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Να μην καταναλώνεται μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στον περιέκτη.
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Δε συνιστάται η χρήση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.