Τιμή με
έκπτωση
BACTEFLORA 10 CAPS

HOLISTIC MED BACTEFLORA 10 CAPS

5200116280050

6,06€

Νεό προϊόν

Ιδανικός συνδυασμός προβιοτικών και πρεβιοτικού για την υγεία και την ομαλή λειτουργία του εντέρου.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το BacteFlora είναι συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής 4 κύριων προβιοτικών ειδών, με 7 δισεκατομμύρια προβιοτικά βακτήρια ανά κάψουλα και ινουλίνη, μια πρεβιοτική φυτική ίνα που φτάνει άπεπτη στο έντερο και χρησιμοποιείται ως τροφή από τα φιλικά βακτήρια.

    Ο συνδυασμός προβιοτικών και πρεβιοτικών ονομάζεται συμβιωτικό.

    Το BacteFlora είναι ένα συμβιωτικό προϊόν.

    Που απευθύνεται το BacteFlora

    Το BacteFlora συμβάλει στην προστασία και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας.

    Η εντερική χλωρίδα αποτελεί ένα πολύπλοκο μικροβιακό οικοσύστημα, με ξεχωριστή βιοποικιλότητα και σημαντική βιολογική δράση. Αποτελείται από περίπου 500 διαφορετικά φιλικά και παθογόνα είδη βακτηρίων, συνολικού πληθυσμού περίπου 100.000 δισεκατομμυρίων βακτηρίων.

    Η ισορροπημένη εντερική χλωρίδα, που κυριαρχείται από φιλικά βακτήρια, συμβάλει στη διατήρηση της υγείας.

    Γιατί προβιοτικά

    Η κακή διατροφή, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η χρήση αντιβιοτικών, (είτε άμεσα είτε έμμεσα, π.χ. από την κατανάλωση κρέατος ζώων στα οποία γίνεται συστηματική χρήση αντιβιοτικών), η διάρροια, το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα αντισυλληπτικά, το χλώριο στο νερό, περιβαλλοντικές μολύνσεις, ψυχική και σωματική καταπόνηση (stress), ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, η πάροδος της ηλικίας και άλλοι παράγοντες συντελούν στην διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να προστατέψουμε αλλά και να αποκαταστήσουμε την χλωρίδα του εντέρου, κυρίως μέσω της πρόσληψης των προβιοτικών και πρεβιοτικών.

    Οφέλη από την πρόσληψη BacteFlora
        Προστασία εντερικής χλωρίδας από χρήση αντιβιοτικών.
        Πρόληψη και αντιμετώπιση διάρροιας από γαστρεντερικές λοιμώξεις, χρήση αντιβιοτικών, «διάρροια του ταξιδιώτη» και άλλους παράγοντες .
        Ανακούφιση από τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου (κολίτιδα).
        Ανακούφιση δυσκοιλιότητας, φουσκώματος, αέρια.
        Ενίσχυση αμυντικών μηχανισμών και φυσικής ανοσίας.
        Ελάττωση δυσανεξίας στη λακτόζη (γαλακτοκομικά προϊόντα) και άλλες τροφές.
        Ελάττωση αυξημένης χοληστερόλης αίματος.
        Ανακούφιση αλλεργιών και μείωση δερματοπαθειών.

    Ευεργετική δράση σε άτομα που πάσχουν από κολπίτιδες, στοματίτιδες, ρευματοειδή αρθρίτιδα, διαβήτη και αναπνευστικά προβλήματα.

1 κάψουλα 1-2 φορές ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να λαμβάνεται μετά το γεύμα μαζί με άφθονο νερό. Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβιοτικό να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών. Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κατάποση κάψουλας η κάψουλα του BacteFlora μπορεί να ανοιχθεί και το περιεχόμενο της να αναμειχθεί με νερό, γάλα ή χυμό φρούτων (όχι καυτά). Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος σε όχι περισσότερο από 25 ° C και μακριά από μικρά παιδιά. Να μην εκτίθεται σε πηγές θερμότητας ή άμεση ηλιακή ακτινοβολία.
Προβιοτικές καλλιέργειες, ινουλίνη (FOS), ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C), άμυλο πατάτας, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, φυτική κάψουλα κυτταρίνης. Κάθε κάψουλα περιέχει: 7 δισεκατομμύρια (7x109) προβιοτικά βακτήρια (CFU) 1. Bifidobacterium bifidum 2. Lactobacillus acidophilus 3. Lactobacillus casei 4. Lactobacillus rhamnosus Ινουλίνη (FOS): 110 mg Βιταμίνη C: 3 mg* *αντιστοιχεί στο 5% σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση