Τιμή με
έκπτωση
Holistic Med Bacteflora Immune 10Caps

Holistic Med Bacteflora Immune 10Caps

5200116280111

8,47€

Νεό προϊόν

Holistic Med Bacteflora Immune 10Caps

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το BacteFlora IMMUNE® είναι συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής 10 προβιοτικών ειδών και 5 δισεκατομμυρίων προβιοτικών ανά κάψουλα.
Ο μοναδικός συνδυασμός προβιοτικών, πρεβιοτικού, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων συμβάλει στην υγεία και την ομαλή λειτουργία του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C  ΣΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ
Η πρωτοποριακή μορφή βιταμίνης C σε σφαιρίδια εξασφαλίζει 12 ωρη κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε βιταμίνη C. Τα σφαιρίδια είναι επικαλυμμένα με φυτική κυτταρίνη για να μην έρθει σε επαφή και βλάψει η βιταμίνη C τα ευαίσθητα προβιοτικά.
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΕΤΑΛΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
Το BacteFlora IMMUNE περιέχει βιταμίνη c, βιταμίνη D3, ψευδάργυρο και σελήνιο, συστατικά τα οποία αποδεδειγμένα συμβάλουν στην ομαλή λειτουργεία του ανοσοποιητικού συστήματος.

2 ΦΑΣΕΙΣ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΨΟΥΛΑΣ
Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία των ευαίσθητων προβιοτικών οι κάψουλες BacteFlora® IMMUNE γεμίζονται σε δυο φάσεις.
Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο οι ζωντανοί μικροοργανισμοί δεν έρχονται σε επαφή με αλλά συστατικά που μπορούν να βλάψουν την σταθερότητα τους.
Οφέλη από την πρόσληψη BacteFlora® IMMUNE
Το BacteFlora® IMMUNE συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος.
 
Συστατικά: Προβιοτικές καλλιέργειες, ινουλίνη (FOS), σφαιρίδια βιταμίνης C ( ascorbic acid), ψευδάργυρος (zinc bis-glycinate), βιταμίνη D3 (cholecalciferol), Σελήνιο (sodium selenite), Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, άμυλο πατάτας, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, κάψουλα φυτικής κυτταρίνης. (HPMC).
1 κάψουλα 1-2 φορές ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού η φαρμακοποιού σας. Προτείνεται η λήψη με το γεύμα μαζί με νερό. Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβιοτικό να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών.