Τιμή με
έκπτωση
OLONEA bacteflora® PLUS 10 caps

OLONEA bacteflora® PLUS 10 caps

5200116280012

8,47€

Νεό προϊόν

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Προσθήκη στις επιθυμίες

Το bacteflora® PLUS είναι συμβιωτικό συμπλήρωμα ενισχυμένης σύνθεσης 10 προβιοτικών στελεχών με 30 δις προβιοτικά βακτήρια ανά κάψουλα και πρεβιοτική ινουλίνη για την καθημερινή συμπλήρωση του εντερικού μικροβιώματος και τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

Το bacteflora PLUS απευθύνεται σε άτομα με διαταραχές ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Περιέχει ενισχυμένη σύνθεση για την καθημερινή συμπλήρωση, προστασία και εξισορρόπηση του εντερικού μικροβιώματος.

Προβιοτικές καλλιέργειες, ινουλίνη, αντιοξειδωτικό ασκορβικό οξύ, άμυλο πατάτας, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, κάψουλα φυτικής κυτταρίνης (HPMC).
1 κάψουλα 1 φορά ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, του διαιτολόγου ή του φαρμακοποιού σας. Να λαμβάνεται με το γεύμα μαζί με νερό. Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβιοτικό να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών. Η κάψουλα του bacteflora PLUS μπορεί να ανοιχθεί και το περιεχόμενο της να αναμειχθεί με νερό, γάλα ή χυμό φρούτων (όχι καυτά). Το bacteflora PLUS είναι κατάλληλο για καθημερινή μακροχρόνια κατανάλωση. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Σχετικά προϊόντα