Τιμή με
έκπτωση
SUPERFOODS Ζεόλιθος Θράκης 60 Ταμπλέτες

SUPERFOODS Ζεόλιθος Θράκης 60 Ταμπλέτες

3800205360940

21,52€

Νεό προϊόν

Super-καθαρός οργανισμός!

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

με γεύση πορτοκάλι, για Super-καθαρό οργανισμό!

O Ζεόλιθος είναι ένα φυσικό προϊόν που δημιουργείται μέσα από φυσικές διαδικασίες εκατομμυρίων ετών. Το όνομά του προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα, ενώ οι ιδιότητες και εφαρμογές του είναι τόσο σημαντικές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν εκπληκτικό. Ο Ζεόλιθος διαθέτει τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία λειτουργεί ως ισχυρό αποτοξινωτικό για τον οργανισμό.

Η χρήση του Ζεόλιθου είναι σαν φυσικό συμπλήρωμα μετάλλων.

Παράλληλα όμως, απορροφώντας τις ελεύθερες ρίζες και δεσμεύοντας βαρέα μέταλλα, τοξίνες και οργανικές ενώσεις, μπορεί και:

  1. Βελτιώνει την λειτουργία των ζωτικών οργάνων, επειδή αυτά δεν επιβαρύνονται.
  2. Δημιουργεί αίσθηση ευεξίας.
  3. Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον πεπτικό σωλήνα.
  4. Λειτουργεί σαν φυσικό ισοτονικό.
  5. Ο οργανισμός αποθηκεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα στο λίπος, επομένως ο Ζεόλιθος είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε όσους κάνουν δίαιτα ή αθλούνται, καθώς δεσμεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους, με συνέπεια αυτά να μην περνούν στον οργανισμό,
  6. Παράλληλα, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν όλοι, καθώς δεσμεύει και αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες που μπαίνουν στον οργανισμό από την τροφή, το νερό και τον αέρα.

Ζεόλιθος, απαραίτητος στο αδυνάτισμα!

Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορη απώλεια βάρους προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση. Σε κανονικές συνθήκες, οι λιπόφιλες τοξίνες, όπως οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με τραγικές συνέπειες για την υγεία. Επομένως, πριν ξεκινήσετε την νέα προσπάθεια απώλειας βάρους φροντίστε να έχετε προμηθευτεί από τα φαρμακεία και ένα μπουκαλάκι με Ζεόλιθο ΘράκηΤΜ, ώστε με την τεράστια ιοντοανταλλακτική του ικανότητα να δεσμεύει και να αποβάλλει από τον οργανισμό τις βλαβερές ουσίες. Ο Ζεόλιθος υποστηρίζεται με περισσότερες από 200 επίσημες μελέτες, που αποδεικνύουν τη χρησιμότητά του ως συστατικό με θετική και φυσιολογική επίδραση.

Ο Ζεόλιθος Θράκη™ προέρχεται από την περιοχή της Θράκης με 95% καθαρότητα, που τον εντάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως.

Φυσική και άμεση αποτοξίνωση του οργανισμού σας Απαραίτητο για όσους κάνουν δίαιτα

Ζεόλιθος 325mg, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη 110mg, κονιοποιημένη κυτταρίνη 50mg, πολυγλυκόλη 20mg, διοξείδιο του πυριτίου 2,5mg, στεατικό μαγνήσιο 2,5mg.

Οδηγίες χρήσεις:  Λαμβάνετε έως 1γρ. ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες ου γιατρού και του φαρμακοποιού σας.  Για δυο δόσεις ημερησίως ακολουθήσατε τα παρακάτω βήματα:

  • Βήμα 1:  Γεμίζετε το μισό κουταλάκι (0.5 γρ.) με σκόνη Ζεόλιθο Θράκη™.
  • Βήμα 2:  Αδειάζετε το κουταλάκι στο μετρητή (ποτηράκι) και ελέγχετε να είναι 0.5γρ.
  • Βήμα 3:  Γεμίζετε το υπόλοιπο ποτηράκι με νερό και το πίνετε.

Τηρείτε αυστηρά την παραπάνω διαδικασία και έπειτα πιείτε 1-2 ποτήρια νερό.

Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ένα κουταλάκι του 1γρ και ένα μετρητή ποτηράκι των 5μλ/5γρ.

Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C).
Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.