Τιμή με
έκπτωση
Plak Out Daily Care Mild Mouthwash 500ml

Plak Out Daily Care Mild Mouthwash 500ml

5206469004657

10,53€

Νεό προϊόν

Στοματικό Διάλυμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,014%, για διαρκή προστασία και έλεγχο των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας με ήπια γεύση.\n500ml.

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες

Προσθήκη στις επιθυμίες

TIPS
Χρησιμοποιήστε 20 ml αδιάλυτου προϊόντος με τη βοήθεια του δοσομετρητή στο καπάκι, κάνοντας στοματοπλύσεις για περίπου 1 λεπτό. Συστήνεται η χρήση του 2 φορές την ημέρα, μετά το βούρτσισμα. Μην το καταπιείτε. Για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.
Στοματικό διάλυμα με 98,18% φυσικής προέλευσης συστατικών. Δεν περιέχει Οινόπνευμα, SLS, Ζάχαρη, Propylen Glycol, Triclosan και Parabens. Είναι κατάλληλο για άτομα που παρακολουθούν ομοιοπαθητική θεραπεία. Τα δραστικά συστατικά του, ελέγχουν και μειώνουν αποτελεσματικά την μικροβιακή πλάκα, προστατεύουν από ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα και τερηδόνα και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την κακοσμία του στόματος.
Ειδικά χαρακτηριστικά Κατάλληλο Για Ομοιοπαθητική
Χρησιμοποιήστε 20 ml αδιάλυτου προϊόντος με τη βοήθεια του δοσομετρητή στο καπάκι, κάνοντας στοματοπλύσεις για περίπου 1 λεπτό. Συστήνεται η χρήση του 2 φορές την ημέρα, μετά το βούρτσισμα.Μην το καταπιείτε.Για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Σχετικά προϊόντα