Τιμή με
έκπτωση
OPTICALM Lipomyst Spray 10ml

OPTICALM Lipomyst Spray 10ml

5391520940446

12,01€

Νεό προϊόν

 Το Spray Lipomyst άμεσα αναζωογονεί τα μάτια και ανακουφίζει από την ξηροφθαλμία, την κοπιωπία, τον ερεθισμό των ματιών και την δακρύρροια, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και οπουδήποτε βρίσκεστε.

Κατόπιν Παραγγελίας

Υποφέρετε από ξηρότητα και κόπωση των ματιών;
Δεν σας αρέσει να βάζετε σταγόνες σε ανοιχτά μάτια;
Επιθυμείτε να ανακουφίσετε τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μάτια σας με ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο;
Δοκιμάστε το Opticalm Lipomyst και βιώστε το σύγχρονο τρόπο λίπανσης των οφθαλμών!

Ο ψεκασμός πρέπει να γίνεται σε ΚΛΕΙΣΤΑ μάτια.
Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε βρίσκεστε χωρίς τη χρήση καθρέφτη. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής ή το μακιγιάζ σας πριν τη χρήση του Lipomyst. Αποκαθιστά την ανεπάρκεια της λιπιδικής στιβάδας, η οποία αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες της ξηροφθαλμίας. Δεν περιέχει συντηρητικά.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του;
Η λιπιδική στιβάδα είναι το εξωτερικό τμήμα του δακρυϊκού υμενίου που εμποδίζει την εξάτμιση της υδάτινης στιβάδας. Εάν υπάρχει κάποιου είδους ανεπάρκεια σε αυτή τη λιπαρή εξωτερική στιβάδα, τα δάκρυα εξατμίζονται πολύ γρήγορα και τα μάτια ξηραίνονται. Το 80% των πασχόντων εμφανίζει ξηροφθαλμία εξαιτίας ανεπάρκειας στη λιπιδική στιβάδα. Το Lipomyst στηρίζει τη δράση του στην τεχνολογία των φωσφολιπιδίων, η οποία αποκαθιστά την ανεπάρκεια της λιπιδικής στιβάδας.
Λεκιθίνη Σόγιας
Χλωριούχο Νάτριο
Αιθυλική Αλκοόλη
Παλμιτική Βιταμίνη Α
Βιταμίνη E
Κεκαθαρμένο νερό
Κρατήστε το Lipomyst spray σε απόσταση 10 εκατοστών από τον οφθαλμό.
Κλείστε τον οφθαλμό.
Ψεκάστε 1-2 φορές διατηρώντας το βλέφαρο κλειστό.
Ανοίξτε τον οφθαλμό.

Κατά την πρώτη χρήση του προϊόντος απαιτούνται 3 με 4 πιέσεις για την ενεργοποίηση της αντλίας. Πιέστε σταθερά την κεφαλή του σπρέι 3 με 4 φορές ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Το Lipomyst πρέπει να χρησιμοποιείται 3 έως 4 φορές ημερησίως, ωστόσο για τις πιο βαριές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιείται πιο τακτικά.

Ασφαλές για χρήση με φακούς επαφής. Το Lipomyst καθιστά πιο άνετη τη χρήση φακών επαφής.  Ασφαλές για χρήση με μακιγιάζ. Το Lipomyst μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ήδη μακιγιαρισμένα μάτια. Στην περίπτωση αυτή ψεκάστε μόνο 1 φορά και διατηρείστε ελαφρώς μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ του σπρέι και του οφθαλμού (περίπου 20 εκατοστά).